Dit is waar de AirPods 3 aan zouden moeten voldoen | Aircasedeluxe – Aircasedeluxe.nl

Dit is waar de AirPods 3 aan zouden moeten voldoen

De Apple AirPods 2 zijn pas sinds maart 2019 op de markt, maar tegenwoordig willen we steeds sneller het nieuwste van het nieuwste. Het lijkt ons daarom leuk om alvast vooruit te blikken op eventuele nieuwe features van de Apple AirPods 3. Niet op basis van geruchten en roddels, maar op basis van onze wensen. Want wie anders dan de diehard Apple fans uit de Aircasedeluxe familie weten beter wat AirPods gebruikers willen? 

Ander design

Eén van de redenen dat de Apple AirPods gebruiker bij Aircasedeluxe shopt, is dat zij hun AirPods case graag een beetje willen oppimpen. De AirPods 1 en 2 zijn namelijk elegant, maar wel een beetje eentonig. Voor optimale bescherming zul je altijd een beschermhoesje nodig hebben en een persoonlijk tintje toevoegen is ook makkelijker dan ooit met één van onze unieke case covers.

Toch mag Apple ook iets meer keuze bieden als het gaat om designs en kleurkeuze.  Alle iPhones zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar in meerdere kleuren. Wij hopen en verwachten dan ook dat er minimaal een extra variant bij komt bij de release van de Apple Airpods 3. Wat dacht je van strak zwart of classy goud?

Nog betere fitting

AirPods zitten en klinken als muziek in de oren. Toch is ieder oor verschillend en de één houdt wel van in-ear oortjes en de ander niet. Het zou daarom goed zijn als de AirPods 3 in verschillende formaten komen, of met externe opzetstukjes. Zo kun je het stukje kiezen wat het beste past in jouw oor om maximaal te kunnen genieten van jouw AirPods 3. Tot die tijd kun je natuurlijk altijd gebruik maken van de opzetstukjes van de 5-In-1 Wireless Case Cover. 

Noise cancelling 

Eigenlijk missen de Apple AirPods 2 weinig features. Je hoeft je telefoon niet eens meer te ontgrendelen om ze te bedienen en je hebt zelfs je handen niet meer nodig. Ook bedrading is niet meer noodzakelijk bij het opladen. Toch is er nog wel een klein verbeterpuntje waar wij met smart op wachten: noise canceling. Dit wil zeggen dat je met je AirPods 3 in je oren nog minder rumoer om je heen hoort en optimaal van de muziek kunt genieten. Daarnaast zou het fijn als de AirPods 3 ook zo goed mogelijk afgesloten zijn, waardoor ook de buitenwereld geen last heeft van jou. 

Beveiliging en tracking

Niet iedereen is er dol op, maar dankzij de GPS- en internet functies op jouw iPhone, Macbook en Apple Watch kun je deze traceren en terugvinden als je ze kwijt bent. Of nog erger: als ze zijn gestolen. Apple AirPods zijn best diefstalgevoelig. Gelukkig kun je via de iCloud je AirPods gemakkelijk terugvinden als je ze kwijt bent en ergens in de buurt liggen. Maar hoe gaaf zou het zijn dat je je AirPods ook kunt opsporen bij diefstal of zelfs kunt vergrendelen? Een GPS-functie zou het stelen van AirPods een stuk minder aantrekkelijk maken!

airpods 3 zoeken

Apple AirPods 3 verwachtingen

Hoe de Apple AirPods 3 er uit komen te zien en wat ze allemaal kunnen, is toekomstmuziek. Vooralsnog dan, want wij verwachten dat de Apple AirPods 3 in 2020 al zullen verschijnen. Hopelijk kunnen we binnenkort al wat previews verwachten. Hoe dan ook: het wordt sowieso weer een item wat je perse wilt hebben! 

Older Post Newer Post