Bestelling & Levering – Aircasedeluxe.nl

Bestelling & Levering

Bestelling en Levering

Denk je erover na om bij ons een bestelling te doen of heb je dit al gedaan? Gaaf! Op deze pagina vertel wij jou graag alles over de bestelling en levering. 

Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te versturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, verpakkings- en verzendkosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit leverancier versturen hebben wij meestal een gemiddelde levertijd van 7-14 dagen.

Wij versturen onze producten ALTIJD GRATIS.

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling graag voor eigen rekening. Al onze producten worden dus 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

*met uitzondering op GRATIS artikelen natuurlijk ;-)

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na een paar dagen na je bestelling heel eenvoudig je pakketje volgen. 

Klik hier om je bestelling te volgen >>

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan helpen wij je uiteraard graag verder. Je bent natuurlijk ook niet de eerste met een vraag, kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.