Over Ons - Aircasedeluxe – Aircasedeluxe.nl

Over ons

Liefde voor Apple

Na de eerste future phones en een paar Nokia's verder was het in 2009 voor mij de eerste keer dat ik een iPhone in mijn handen kreeg. Sinds dien heb ik geen andere smartphone meer vast gehad. Vanaf dat moment ben ik een enorme Apple-fan geworden. De Macbook, Apple watch, iPad, ik spaar ze allemaal. Een tijdje terug lanceerde Apple een nieuw fenomeen: de Apple AirPods. Deze opvolger van de draadloze EarPods is een veelbesproken Apple product. Inmiddels zijn de AirPods niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En ook ik ben er helemaal verliefd op!

Over Aircasedeluxe

De lancering van de witte EarPods van Apple was nogal een ding. Je zag daarna namelijk iedereen met witte oordopjes lopen. Of ze nu van Apple zelf waren of niet. Datzelfde geldt voor de draadloze Apple Airpods. Vanwege mijn liefde voor deze fantastische oordopjes ben ik een webshop begonnen met covers voor jouw AirPods case. Zo bescherm je de oplaadcase van de AirPods tegen vallen en stoten én berg je jouw AirPods gemakkelijker op.

Er is online natuurlijk gigantisch veel te vinden, maar ik heb speciaal voor jou een selectie gemaakt van de leukste AirPod case covers. 

Apple Airpods

Eerlijke prijzen

Wij vinden dat je niet te veel moet betalen voor jouw lievelingsartikelen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs. Dit in combinatie met de populariteit van de AirPod case covers zorgt ervoor dat je rekening moet houden met een gemiddelde levertijd van 5 tot 10 werkdagen. 

Wij betalen voor jou wél de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending.

Kijk gerust rond op de webshop en wij hopen je snel in onze Aircasedeluxe familie te mogen verwelkomen. Laat je AirPods niet vallen! 💕